لذت خوردن و اینکه چگونه می توانیم دیدگاه خود را از تغذیه با عادت ساده تغییر دهیم.
شناسایی غذاها بر اساس تراکم مواد مغذی و رنگ آنها می تواند یک عادت ارزشمند برای انتخاب مواد غذایی سالم باشد. غذاهای با رنگ تیره تر و غنی تر، دارای مواد مغذی تر و پر از اجزای زیست فعال هستند که از سلامت کلی حمایت می کنند. رنگ یک غذا همچنین می تواند نشان دهنده وجود آنتی اکسیدان های خاص مانند لیکوپن در غذاهای قرمز، کلروفیل در غذاهای سبز و پلی فنل آنتوسیانین در غذاهای آبی باشد. تمرین شناسایی مواد غذایی به ما کمک می کند تا از مزایای سلامتی مرتبط با انتخاب های رنگارنگ غذا در خرید، آشپزی و عادات غذایی خود آگاه شویم.
حذف غذا
کاهش مصرف غذاهای پر سدیم، فرآوری شده و دارای گلیسمی بالا برای پیشگیری از بیماری ها و سلامت قلب و عروق ضروری است. مصرف بیش از حد سدیم یک نگرانی جهانی است و کاهش سدیم می تواند از قلب محافظت کند. غذاهای فرآوری شده اغلب حاوی مواد سرطان زا هستند که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش داده و به سلامت سلولی آسیب برساند. غذاهای با گلیسمی بالا به بیماری هایی مانند دیابت نوع I و II و پانکراتیت کمک می کنند. حذف این غذاها از رژیم غذایی روزانه ما را به سوی انتخاب های غذایی سالم تر، مغذی و شادی آور باز می کند.
لذت خوردن
تغذیه بدن ما از طریق غذا منبع لذت، رضایت و رزق است. ارتباط غذا با تغذیه باعث ایجاد واکنش های شیمیایی و هورمونی مثبت در بدن می شود و بهزیستی کلی را ارتقا می دهد. پرورش عشق به غذاهای مغذی می تواند دیدگاه ما را نسبت به غذا خوردن تغییر دهد و شادی، شادی و رضایت ما را افزایش دهد